Om materialet

Materialevalget til de viste produkter på hjemmesiden spænder bredt fra den fine, økologiske bomuldskvalitet, spundet på italienske spinderier, til polyestergarnet, som kan købes i enhver dagligvarebutik til billige penge.

Vi forsøger os gerne med nye materialer og har senest afprøvet Karen Klarbæks recycled garn, der er lavet af plastikflasker. Garnet er velegnet til brugsgenstande som fx tasker, og jeg er i gang med at afprøve det til butterfly. Det findes i 10 forskellige farver. Se og læs eventuelt mere på https://www.karenklarbaek.dk/

Vi både strikker og syr, og specielt de syede butterfly åbner for helt nye muligheder. Senest har vi kastet os over at kreere butterfly af materiale, der bliver i overskud, når man syer, gardinprøver og lignende. Her har vi ingen begrænsninger, så længe vi er tilfredse med resultatet. Vær dog opmærksom på, at flere produkter er unika. De findes kun i et enkelt eksemplar.

Materialevalget afspejler en lille del af den mangfoldighed og diversitet, som livet består af. Vi går målrettet mod en udvikling af produktet med endnu flere variationer af kvalitet og farver, så hold øje med siden, allerbedst følg os på Instagram, @overlade og birtes_corner. Tilmeld dig eventuelt vores nyhedsbrev, så får du besked, så snart der falder nye produkter af pindene eller symaskinen. Først til mølle.